Wie ben ik?

Lieve bezoeker,

Omdat ik het zelf altijd heel fijn vind, om te zien bij wie ik iets koop of van wie ik advies krijg, stel ik mij even voor.
Mijn naam is Susan en mijn 'koosnaam' is Sally, zoals mijn man mij noemt. Ik ben gelukkig getrouwd met de liefste man en wij hebben samen het meest lieve, slimme, gevoelige en eigenwijze peutertje ooit gekregen. 

Sally's way of life, gaat letterlijk over: mijn manier van leven. Deze manier van leven wil ik met jullie delen, want het brengt mij zoveel goeds en dit wil ik verspreiden. Ook wil ik jullie laten weten wat ik tot nu toe gedaan heb om hier te komen.

Mijn allereerste opleiding was MBO 2 richting de helpende welzijn, dit omdat ik ergens moest beginnen en niet goed wist welke kant ik op wilde.
Daarna ben ik doorgegaan met MBO 3, deze mocht ik uiteindelijk overslaan waardoor ik verder kon doorstromen naar MBO 4.
Deze opleiding was in de richting: Maatschappelijke zorg, persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.
Wat een ervaring! De stages, de mensen die ik tegen kwam, de momenten dat ik mezelf tegen kwam en meer leerde over de wereld en mensen om mij heen.

Toen ik mezelf leerde kennen en mijn diploma behaalde, leerde ik ook mijn liefde kennen, Robert. Wij zijn gaan samenwonen en alles verliep toen eigenlijk heel snel. Trouwen, zwanger, bevallen, werk etc. Een zware periode na de bevalling van Logan, zorgde ervoor dat ik ging schrijven, bloggen en delen. Hieruit is een boek gekomen, die ik ook verkoop bij de categorie 'accessoires'. Dit boek gaat over mijn postnatale depressie, hoe ik er weer uit kwam en ook mijn hoog sensitiviteit en de situaties van het 'moeder zijn' komen aan bod. 

2017
Ik kreeg mijn allereerste vaste jaarcontract bij een prachtige groep cliënten, ik werd begeleider in de gehandicaptenzorg, daar waar ik jaren voor geleerd had!
En na een half jaar, kwam ik thuis te zitten en dat zit ik nog steeds. Ik heb erg met mezelf in de knoop gezeten want dit was niet wat ik wilde. Na jaren leren had ik eindelijk het werk wat ik wilde en nu, door rugklachten, zit ik thuis. En nu? Een opleiding tot edelsteentherapeut kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag, deze had ik al behaald maar tot dat moment nog niks mee gedaan. Weken heb ik een beetje in een dip gezeten, want wat nu? Ik zit thuis, ik kan soms amper op mijn benen staan en tóch wil ik iets gaan doen. Het was tijd voor mijn droom: mensen adviseren, mensen ondersteunen, werken met edelstenen en andere mensen 'besmetten' met dat wat mij al die jaren zo heeft geholpen. Ik maakte van iets lastigs en negatiefs, iets positiefs. 

Sally's way of life
Achter de laptop zitten kan ik prima liggend, stenen uitzoeken ook, bestellingen klaar maken is een prima combinatie met de zit en sta tijd die ik verplicht moet hebben op een dag. Ik ga ervoor! En daar is Sally's way of life. Ik heb het 'gewoon' gedaan.

Door middel van workshops, online webinars, trainingen etc. krijg ik steeds meer ervaring en kan ik ook steeds meer diensten aanbieden!
Fotoscreening, kaartleggingen, edelsteenadvies, het is iets waar mijn interesse ligt en het is ook iets waarvan ik wél zeker ben dat ik het kan.
Ik ben overtuigd van mijn verbinding met boven, het talent wat mij gegund is om hiervoor open te staan en hiermee mensen te kunnen helpen.
Wat ben ik hiervoor dankbaar!

Ik hoop jullie een kijkje te hebben gegeven in mijn leven en ik hoop dat als jullie vragen hebben, iets willen delen, advies willen of gewoon even een praatje willen maken, dat je aan durft te kloppen bij Sally's way of life. Mijn emailadres is: info@sallyswayoflife.nl waarop ik zo snel mogelijk reactie geef.
 

-X- Sally

KvK:    70735549
BTW:   NL201166926B01