Energetisch behandelen

Energetisch behandelen

Het behandelen van energie, is al net zo oud als het bestaan van de mens.
Kortgezegd is energetisch behandelen, het overbrengen van universele energie, waardoor je blokkades kunt opruimen en waarmee je het zelfgenezend vermogen kunt activeren.

De energie komt vanuit mijn gids, althans dat is hoe ik het noem. Een ander noemt het engelen, de bron, het universum of misschien wel God.
Ik ben er van overtuigd dat alles wat leeft ook energie heeft. Planten, bomen, dieren, mensen, hout etc.
Wat doe jij wanneer je hoofdpijn hebt, of wanneer je kind pijn heeft? Je legt vaak je hand er op, of wrijft over de zere plek. Hiermee stuur je energie naar de juiste plek.
Ik zie mensen als geheel; emotioneel, mentaal en fysiek, alles staat met elkaar in verbinding. Wanneer het één uit balans is, dan heeft dat invloed op het ander.
Een energetische behandeling is er op gericht om het evenwicht te herstellen op alle gebieden.

Wat kun je verwachten tijdens een behandeling:
Terwijl jij op de behandeltafel ligt, geef ik jou een behandeling doormiddel van handopleggingen. Ik zal je dus aanraken met mijn handen, mocht je dit erg vervelend vinden dan kan ik ook mijn handen boven je lichaam houden. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de handoplegging omdat ik hier meer verbinding mee voel. Wat goed is om te weten is, dat je op geen enkele wijze kleding hoeft uit te trekken, je ligt dus gewoon met jouw kleding aan op de behandeltafel. Wat wel fijn is, is dat je lekker zittende kleding aantrekt, waarin jij je comfortabel voelt.
Ik begin met het schoonmaken van je aura, dit doe ik door net onder de laag waar ik jouw energie voel, met strijkende bewegingen, de negatieve energie weg te halen.
Je begint liggend op je rug, tijdens de handopleggingen en het afstemmen op jouw energie kan ik dingen voelen, zien of horen, dit schrijf ik direct op zodat ik het na de behandeling aan je terug kan koppelen. Jij hoeft niks te doen, alleen te liggen en voor hoever mogelijk, te ontspannen.
Hierna draai jij je op je buik en ga ik verder met de handopleggingen. Ik begin hier wederom met het schoonmaken van je aura en hier eindig ik ook mee wanneer ik klaar ben. Ik bedank in gedachten mijn gids, jou voor je vertrouwen en mezelf. 

Je sluit af met het drinken van water, om te zuiveren. Hierna bespreek ik met jou wat ik eventueel ben tegengekomen tijdens de behandeling.
Een aantal dagen na jouw behandeling, vraag ik je hoe het met je gaat, hoe jij je voelt en of er nog iets is wat je kwijt wilt.


Let op:
Wat goed is om te weten, is dat ik nooit uitspraken zal doen over eventuele ziektes, ik ben geen dokter en ik kan geen ziektes genezen. 
In dit geval kan ik je adviseren om naar een arts te gaan. Energetische behandelingen zijn hiervan geen vervanging.


Wat mensen mij vaak vragen is of ik er zelf geen last van heb, de energie van de ander, of ik dat niet met mij meeneem.
Het antwoord hierop is gelukkig nee. Ik draag edelstenen bij me die mij beschermen, ik was mijn handen zodat de energie van mij afstroomt, ik stem mij af op jou maar zodra ik jouw energie loslaat, laat ik ook alles wat daarbij hoort los. Ik geef je niet míjn energie, maar ik stuur de energie van boven door naar jou. Ik functioneer dus als een soort doorgeefluik.

Oefenen
Na een periode van oefenen, vertrouwen krijgen in mezelf en mijn talent, ga ik deze behandelingen natuurlijk ook aanbieden.
Ik heb namelijk mijn certificaat behaald na twee geweldige trainingsweekenden. Op papier ben ik energetisch behandelaar, zo ook in mijn hart en iedere cel in mijn lichaam. Het voelt als thuiskomen, alsof ik eindelijk heb gevonden wat ik mag gaan doen. Nu wil ik graag voor mezelf genoeg ervaring opbouwen om vol vertrouwen behandelingen te gaan geven.

Wordt vervolgd! 
Ik hoop tot ziens.

Liefs,
Sally's way of life
Susan